dissabte, 20 d’octubre del 2012

Cyberbullyng

Benvolguts/des:

A continuació us volem parlar d'un tema molt interessant, com és el Cyberbullyng, ja que al nostre país s'enregistren milers de casos a l'any.
El cyberbulling és una agresió psicològica, que es reprodueix repetidament durant un temps. Les persones que pateixen això en molts casos també pateixen fracàs escolar i acós escolar, ja que molts cops són els propis companys els qui els maltracten psicológicmanet.
L'agresor és una persona que se sent més poderosa que la víctima, i el seu acós es reprodueix inmediatament per tot tipus de xarxes socials.
Per evitar aquests problemes sobretot en nens, s'han creat diferents associacions en les quals lluiten per atacar a aquest problema perquè cada vegada més hi hagin menys persones patint aquest problema.
A continuació us deixem l'enllaç d'unes diapositives per seguir unes pautes de com evitar aquest problema tan greu en aquesta época.

http://www.slideshare.net/eprimaria1994/cpia-de-presentaci-sense-ttol

Seguidament us deixem un video en el qual un especialista explica molt bé aquest tema, i a més podreu veure exemples clarificadors.
http://www.youtube.com/watch?v=cfeK8_rDcWI

Esperem que entre tots sapiguem evitar que això continuï passant, moltes gràcies.

2 comentaris:

  1. Bon dia noies, he estat seguint les vostres entrades i el blog en si és molt interessant, però amb aquesta entrada em sento molt identificada.
    Jo he patit un cas de cyberbullyng i trobo molt satisfactori el treball que heu fet, perquè la gent jove no es sol preocupar per aquests temes però amb la vostra entrada es veu que hi ha petits grups de gent que s'interessen per evitar aquest problema.
    Les instruccions que doneu i el video que heu penjat fan que la gent que ho pateix se n'adoni del que està passant i intenti evitar-ho.
    Enhorabona pel vostre blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Joana. Tots hem de ser capaços de fer alguna cosa, per molt petita que sigui, per evitar aquest tipus de problemes.

      Elimina